tirsdag 31. mai 2011

Disse bildene er til Carolyn med bloggen: Aiken House and Gardens. Hun har  ikke har mottatt boka Sanselig Sommer enda, og ønsket å se noen av bildene. Hagen hennes er repr. med 10 nydelige sider.


For Carolyn






For Carolyn




post signature

Male flaskene innvendig




Egentlig skulle jeg bruke lange, slanke flasker til dette prosjektet, men etter en runde i byen, var disse de eneste jeg fant. Egentlig greit, hadde bare lyst til å prøve. Litt rosa og turkis vannmaling som jeg blandet med hvit, for å få den rette nyansen.( Den rosa ble litt for lys, men det er bare å prøve igjen.) Så helte jeg malingen oppi flasken og snurre til alt er dekket. Lot den stå på hodet slik at overflødig maling renner ut. Vips, så har du en vase i akkurat den nyansen du ønsker.  Denne malinga blir vannfast når den tørker, men flaskene blir nok bare til pynt. 

søndag 29. mai 2011

Giveaway




Nå blir det giveaway her på bloggen. Håper tingene frister. Gir du en kommentar til innlegget, har du 1 lodd, hvis du legger deg som følger og gir en kommentar, har du 2 lodd, hvis du legger en link til bloggen min + de andre 2, får du 3 lodd.


Første premie er hvit treboks som jeg har skrevet på, lita, søt flaske, herlig engel og en selvlaget rosett for å ha til pynt på feks et gammelt vindu.


Andre premie er en selvlaget rosett, søt, lita flaske og en liten sommerfugl.

Trekning  Søndag 19 juni.


Om boka Sanselig Sommer: Glemte å si at en av mine følgere, Carolyn, har sin nydelige hage avbildet i boka. Dere må bare ta en titt. 


lørdag 28. mai 2011



Heia. Vil ønske alle mine nye følgere, velkommen. Det er kjempekoselig at dere vil følge bloggen min.  Synd at oversikten  er borte. Har dere andre samme problem? Ha en riktig flott Søndag alle der ute.

Klem fra meg

fredag 27. mai 2011

Peoner og Sanselig Sommer

I går fikk jeg BOKA jeg har ventet på. Fantastiske fine bilder og masse inspirasjon. Så her er det bare å gå løs på uterom og terasser. Fikk mange ideer, så nå må det slutte å regne, så vi kan få malt hus og levegger først. Ser sååå frem til å få dille og dalle på den nye terassen.

tirsdag 24. mai 2011

Herlige vår





I dag har jeg hentet inn noen greiner for å pynte opp litt. Det blåser jo så voldsomt, at det er nesten rart blomstene har klart å klamre seg fast.


Ha en flott dag.

Klem Bente

søndag 22. mai 2011

Putekrig


Vår søte, uskyldige hund har gått fra skodilla til putekrig. I sofaen over ligger to nye puter. Det er sett nummer 2. Zita spiser hull på dem etterhvert som jeg skaffer nye. Derfor har jeg sydd en egen til henne, som hun kan gjøre som hun vil med. Tror vel egentlig ikke det hjelper. Sofaputene smaker nok best. Ha ei fantastisk ny uke, alle dere der ute.

Klem fra meg 

Ny gammel kurvstol




Denne nydelige stolen har jeg fått av min søster. Den har liksom bare stått bortgjemt og så visste hun at jeg gjerne skulle ha huset den. Da kom inspirasjone tilbake, og den fikk nytt trekk og så lagde jeg en fin pute til den. Ble den ikke flott? 

torsdag 19. mai 2011




Måtte bare knipse de nydelige blomsterbukettene som dattera fikk på dagen. Ellers er jeg litt tom for inspirasjon akkurat nå, men den kommer nok tilbake om ikke så lenge. 

onsdag 18. mai 2011

Maria

Konfirmanten

Vår kjære datter i nordlandsbunad.

Konfirmasjon




Så var konfirmasjonen over. Det ble en flott dag for konfirmanten og gjester. Nesten alle innbudte kom, fra nær og fjern, noe vi er svært takknemlige for. Veldig, veldig koselig.

søndag 8. mai 2011

Bakhage






Hagen på baksiden trenger nok krisehjelp. Der er det plommetre, epletre og morelletre, men trenger mye mer. Det får komme etter hvert.





post signature

Inngang terasse

Her er et lite glimt fra inngangen til terassen. Har plantet en clematis som skal bukte seg opp gjennom buen vi har satt opp. Men nå må resten stå på vent. Skal male hus og terasse så snart vi får det til. Lurer på når det blir.



Ha ei fin uke.



post signature

lørdag 7. mai 2011

Søt klokke



post signature





Se på denne søte, lille klokka. Ikke rart den måtte bli med meg hjem, etter en kjapp runde i går. Ellers er det konfirmasjon som er i fokus om dagen. Konfirmanten har litt sommerfugler i magen, og det må nu sies at det samme har moren. Sjefen selv, tar det hele med stoisk ro." Det er jo ei hel uke til", mens fruen vasker og gnikker og setter sammen bordpynt. Jeg liker å ha alt klart i god tid. Skal komme tilbake med bilder når det hele er over.






Ha en fantastisk søndag, så sees vi plutselig igjen.





post signature