lørdag 26. november 2011

Ny pute av gammel skjorte

Hei, og god lørdagskveld.

Her har jeg sydd meg ny pute igjen. Denne gang av ei skjorte. Da er det jo bare å knappe opp når trekket trenger vask. Så nå blir det jakt på hvite skjorter med rysjer. Så fint DET må bli.







Ha en flott adventssøndag, alle sammen

Klem

Bente


fredag 25. november 2011

Adventsbrett

Heia.
 Håper alle har en fin fredagskveld.
Her øker vinden på, så det er bare å klore seg fast. Håper det ikke blir så ille som det er meldt. Tenker på dere som bor nærmere kysten, der stormen raser verre enn her.

Her er i alle fall årets Adventsbrett. Blir forskjellig hvert år.






Laget litt julestemning til spisebordet også. Sannelig klarte jeg å få tørkede roser til å passe inn.








Disse søte jentene, fant jeg på Åhlens.



Dere får ha ei fin Adventshelg, og et STORT velkommen til mine nye følgere.

Klem

Bente


torsdag 24. november 2011

Titt, titt

Heia og god torsdagskveld

Se, de søte fuglene jeg har fått tak i. Hentet inn noen bjørkekvister, så de skulle få greiner å sitte på. Laget også en krans, men det kommer senere. Så nå er jeg i gang. Hadde jo planer om mere rødt i huset i år, men får det liksom ikke til. Smil. På kjøkkenet blir det rødt, helt garantert. Her kommer det et lite billedras  













Ha en strålende fredag, alle dere flotte damer der ute.


Klem

Bente

mandag 21. november 2011

Julestemning?

Heia, og god mandag.

Da er vi inne i siste uka før advent. Herlighet, så fort det går. Her må jeg få byttet ut puter og dall i en fart, for å få litt julestemning, for den er helt fraværende. Mildværet får ta skylden. I løpet av uka dukker det vel opp både kranser og andre juleting. Hvordan er det med dere og julestemning? Flere som har det som meg? 



Som dere sikkert har skjønt, elsker jeg roser. Klarer ikke å kaste dem når de begynner å henge med hodet, så da blir de tørket. Med eller uten stilk.



Da er det bare å sette i gang å få litt jul i huset, kanskje. Smil

Ha ei flott uke, alle sammen

Klem

Bente

fredag 18. november 2011

Forvandling

Hei, og god fredag.

Det er utrolig hva man kan samle på. I en av bodene i kjelleren står det fremdeles esker, siden vi flyttet hit for over 2 år siden. Hm...Da hender det jo at jeg finner et eller annet å forvandle. Dette var en After Eightboks og sånn ble den. 









Ha ei strålende helg, alle sammen.


Klem


Bente

mandag 14. november 2011

Heklet veske til pynt

Heia, og god mandag.

Ny uke og nye muligheter. Desember nærmer seg, men det er ikke mye som minner om at julen er i anmarsj. Her er det mildvær og snøen lar vente på seg. Er ikke spesielt lei meg for det, men faren er jo at julestemningen uteblir. Da blir liksom forberedelsene satt på vent og så kommer hele jula som en overraskelse på meg.

Men over til noe annet. Her er mitt siste prosjekt. Har heklet denne vesken av stoffremser. Fant oppskriften i et Jeanne d`ArcLiving magasin. Det siste, tror jeg.



Klippet remser av noe stoff jeg hadde liggende, men det egnet seg ikke så veldig, for det rufset veldig opp. Skal hekle ei ny av bommullstoff etter hvert. 








Så  er det bare å bytte innhold etter årstidene.





Ha ei strålende uke, alle sammen

Klem

Bente


torsdag 10. november 2011

Soverom

Hei igjen, og god torsdag

Viser hovedsoverommet denne gang. Har latt meg inspirere av Rachel Ashwell, men en billigere variant,( smil) Ble for sein til NIB- utfordringen, men tok noen bilder likevel. Liker det litt avslappet og det blågrå pleddet har jeg sydd og farvet selv.( Så det på nettbutikken til Ashwell, men LITT dyrere enn jeg kunne tenke meg.) Rosene må jo være med som en ekstra piff da. 














Ønsker dere alle ei herlig helg.


Klem


Bente