fredag 28. september 2012

God helg

Heia, alle sammen. Er bare innom for å ønske dere ei riktig god helg. Har ikke hatt så mye tid til bloggen i det siste, men kommer nok sterkere tilbake, etter hvert.
 Var ute og hentet inn noen roser fra hagen, og knipset like godt noen bilder fra gangen. 






Ha det fint så lenge.

Klem

Bente


fredag 21. september 2012

Drømmefanger

Hei igjen, og god fredagskveld til dere. 
Denne drømmefangeren er mitt siste prosjekt. Så dem første gang på bloggen til Rachel Ashwell. Elsker å lage disse, og så er de utrolig dekorative. Ser for meg denne på soverommet til ei lita prinsesse. Lager gjerne, stor eller liten. Bare send meg en mail. Rosene har jeg hentet i hagen, men det begynner å tynnes ut nå, desverre. 





Håper dere får ei flott helg.

Klem

Bente


tirsdag 18. september 2012

Sprosser er kommet på plass


Hei mine venner.
Måtte bare vise kjøkkenet mitt i dag, for her er sprossene kommet på vinduene. Var ikke mye å se til dem her, nei.


Her kan vi se dem. He,he

Utrolig så mye lunere kjøkkenet virker etter sprossene kom på.




I denne lille kassen oppbevarer vi ladere til mobiler og andre duppeditter. Rosen er bare til ære for fotografen, altså. Helt sant.


Disse skuffene.....sååå typisk.



Her har tørkerullen sin plass



Krukkene har jeg malt med tavlemaling. Veldig greit å kunne skrive på koketiden.


Ønsker dere ei flott uke videre.

Masse klemmer

Bente




søndag 16. september 2012

Gang 2



Hei igjen, kjære venner. 
Håper dere har hatt ei flott helg. Her har jeg brukt søndagen til å rydde bort visne, druknede planter fra terrassen. Det meste er klart for ei årstid som jeg ikke er klar for. Håper på en lang, fin høst. 
Mannen i huset har satt sprosser på vinduene, og det ble sååå fint. Han har stuevinduene igjen, for der oppstod det et problem, selvfølgelig.
  

Knipset noen bilder fra gangen hvor soverommene, bad og vaskerommet ligger. Den er lang og smal, så det er ikke så mange muligheter der. Ser at bildene ikke ble så bra, men det får være.










Ønsker dere ei fin, ny uke.

Klem

Bente






søndag 9. september 2012

Krans

Heia alle sammen. Håper dere har hatt ei god og avslappende helg.
 For ei stund siden lagde jeg denne kransen, og i dag fikk den litt hvitmaling og blomster fra Erica. Har jo en svakhet for søte, små flasker, så de fikk også være med. 




Små flasker med Erica.







Ønsker dere ei flott ny uke

Klem

Bente



tirsdag 4. september 2012

Romantikk og husvask.



Heia, håper dere har en fin dag så langt. I dag er det min herlige fridag, så da har jeg fått tatt etter litt husarbeid. En av tingene jeg ikke brydde tankene med, da vi skaffet oss hund, var alle de søte små pelsdottene som flyr omkring om kapp med hunden. Ikke nok med det. Lille Zita liker å prøve ut alle møblene i stuen, når hun skal slappe av, dermed er vi i gang med trekk og pledd. Takk og pris for vaskbare trekk. Ingen tror vel at huset står på hodet og vaskebøtta er klar? (smil)..



Denne ROMANTISKE parasollen kjøpte jeg på nettbutikken Tines shabby shic her i Trondheim. Min kjære rynket litt på nesa og synes den var i overkant søt, he, he. Den skal jo ikke akkurat stå på bordet til vanlig, da. Jeg synes den er nydelig. 







I pakken, lå også denne nydelige tagsen. Tusen takk, Tine. 


Ønsker dere ei superfin uke videre.

Klem