tirsdag 19. april 2016

Hei alle sammen
Håper dere har ei fin uke


Her venter jeg bare på litt sol og varme så det kan skje litt ute i hagen. Ser hvor det blomstrer rundt om hos dere, så jeg blir rent misunnelig.




Dette er en gammel vase/krukke jeg hadde stående. Ville ha den matt og "slitt" så jeg pusset den godt med stålull og deretter fikk den en behandling med kaustisk soda. Det skal også gå med vineddik, men har ikke prøvd det ennå. Har flere slike blanke krukker, så jeg prøver nok det også.


Resultatet ble slik. Lurt ikke sant?



Ha fortsatt herlige vårdager 

Klem


post signature

lørdag 2. april 2016

Applikasjon med sparkel

Hei  og god helg til dere
Her ser dere mitt siste lille prosjekt. 




Treboksen lagde min datter på skolen for mange år siden, og da den dukket opp under rydding, fant jeg frem maling og satte i gang med en liten oppfrisking. Først malte jeg mørk grå her og der og så smurte jeg vaselin der jeg ville pusse for å få den slitt. Så fikk den et strøk hvit Annie Sloane kalkmaling og pussingen etterpå gikk som en lek. Som dere vet, er jeg ganske opptatt av detaljer, så  jeg valgte ut et par stensiler for å lage noen applikasjoner foran på boksen og på lokket. 


Da malingen var tørr, Teipet jeg fast den stensilen jeg ville ha, og smurte over med sparkel. Så var det bare å vente til det tørket og så fjerne stensilen. Resultatet ble kjempefint synes jeg.


Denne veggpynten er kjempeenkel å lage.
Ganske enkelt en metallring som jeg har surret med stoff og malt med kalkmaling. Så var det bare å knyte på forskjellige blondebånd, fjær og perler og vips så har du en nydelig liten sak til å henge på veggen.








Nå skal jeg prøve meg på et nytt prosjekt, og blir det vellykket, får dere nok høre om det også.
Ønsker dere ei flott helg

Klem


post signature