søndag 27. februar 2011

Sjablonger

I går lagde jeg faktisk mine egne sjabloner. Skrev teksten jeg ville ha på Pc`n, og skrev den så ut på overhead ark. Så var det bare å sette i gang å skjære ut. Da trenger du en skalpell og masse tålmodighet. Og vips, så har du en sjablong som kan brukes om igjen. Hadde ikke trodd det skulle gå så bra, men kjøkkenvifta ble da flott den, eller hva?
Denne er egentlig beregnet til lys, men passet perfekt til kjøkkenpapiret. Brun da jeg kjøpte den, men fikk seg et par strøk maling.

Kjøkken

Viser litt fra kjøkkenet i dag. I den lille kurven oppbevarer jeg kaffeposer. Vaniljekaffen titter opp ser jeg.

torsdag 24. februar 2011

Bordkort


Så er jeg i gang med bordkort til datterens konfirmasjon. Dekoupage med noen fine hvite servietter, noen noteark, hyssing og litt bling. Tenkte å legge en liten sjokolade inni. Elsker å holde på med slike ting. Koser meg virkelig.

onsdag 23. februar 2011

mandag 21. februar 2011

Miniesker



I dag har jeg kjøpt inn disse søte små eskene. Noen som kan tenke seg hva jeg skal bruke dem til? Viser det etter hvert.

Trappe


I dag har jeg malt trapper igjen, så nå må jeg bare bli helt ferdig. Er veeeeeldig lei av å male nå. Har fått tak i franske tall som jeg skal feste på front av hvert trinn. Gleder meg til å se resultatet. Denne fine trappa fant jeg på nettet. Synes den er herlig.

fredag 18. februar 2011

Ønsker dere alle ei herlig helg.

Vår?


På tirsdag tok jeg inn noen greiner fra trær i hagen, og se, det er kommet ut knopper allerede.

torsdag 17. februar 2011

Stue

Dette hjørnet av stua er i stadig forandring. Litt tid til overs, så skjer det noe der.

Nytt fra H & M. Kjempefin pute med smak av sommer. Kjøpte også 2 kjøkkenhåndklær, hvit med sort skrift.

mandag 14. februar 2011


Så var bursdagsfeiringa til yngsteman over. Han fikk mange fine gaver og tusen takk til min svigerinne, som gav meg denne planten. Roser er vakre, vi er vel enig om det.

fredag 11. februar 2011

Gammelt vindu

Hei alle der ute. Fant ut at jeg skulle telle over hvor mange hjerter som finnes her i hovedetasjen. Kom til 16 stykker i stort og smått. Har visst en svakhet der. Ha en fantastisk helg alle sammen.

torsdag 10. februar 2011

Heisan. I dag er det bursdag i huset. Hei og hopp, godgutten er 11 år i dag. Stor stas å bli vekket med gaver og sjokoladekake til frokost. Ser litt forbi sunne frokoster på sånne dager.

tirsdag 8. februar 2011

Hei, hei. Fridag og prøver som vanlig å få gjort tusen ting på disse dyrebare timene, men det blir ikke alltid som jeg har tenkt. Det jeg ikke rekker, får jeg ta i morgen.

lørdag 5. februar 2011

Hvite kofferter, White suitcases

Og dette er resultatet. Må si jeg er ganske fornøyd. Den store kofferten fikk wallstickers fra Tina`s shop, og den lille laget jeg selv med bokstaver fra Panduro.
Her er mitt siste prosjekt. Jeg fant ut at disse koffertene trengte noen strøk med maling.

fredag 4. februar 2011

Hei alle der ute. I dag har jeg laget skrift på disse lysene. Motivet skal skrives ut på vellumpapir, men har ikke funnet ut hvor det selges. Har brukt et tilnærmet fra Panduro. Så plasserer du motivet der du vil ha det og dekker det med bakepapir. Hold det hele stramt på plass og blås med en hårføhner. Da vil det smelte fast i lyset. Smart. Tipset fant jeg på bloggen til Les Cotrions. Kanskje er det noen som vet hvor jeg kan få tak i vellumpapir.

torsdag 3. februar 2011

Hvitt soverom

Hei igjen. I dag har jeg vært på Tines shop. Veldig trivelig besøk, og jeg fikk kjøpt meg noen stickers til hyggelig pris. Litt annet småtteri ble det jo også. Veldig mye som fristet, så ta en tur å se. Skal vise hva jeg kjøpte etter hvert. Får bli med dette bildet så lenge.