fredag 29. april 2011

Hvitveis




Fikk noen fine rammer til jul. Dem brukte jeg til pressede hvitveis, som sønnen i huset har presset. Den ene på skolen og den andre hjemme. Synes det ble kjempefint, jeg.


Ha ei fantastisk helg.



post signature

Små glimt


Tok litt bilder, i stedet for å rydde, i dag. Flyter av blad, aviser og ting og tang, men hva gjør vel det. Skal jo ikke være med på bilde likevel. He, he.


post signature

onsdag 27. april 2011

Gine

Det blir nok ikke så mange innlegg fra meg før etter konfirmasjonen i midten av mai. Får nok mye å stå i med fremover. Men jeg skal nok komme sterkt tilbake. Så vil jeg takke for alle de koselige kommentarene hos meg. Rart det der, føles som man har fått en haug med nye venner. Kjempekoselig.


Klem fra meg.


post signature

Tørkede roser




post signature

Gine











Hei på dere. Her viser jeg noen bilder fra et soverom. Knipset i vei for å prøve meg litt frem. Ikke så enkelt å få til bra bilder, men veldig morsomt.






post signature

mandag 25. april 2011

Kjellerstue

At denne sovesofaen overhodet står i kjellerstua nå, er mer eller mindre et under. Påsken her i huset startet med denne hvite Ektorp sofaen. Trappene her er ikke beregnet på lange, brede møbler, så sjefen målte og ristet på hodet. Jeg fikk høre at dette gikk ikke, både fra min kjære og min snekkerkyndige svigerfar. Jeg påstod selvfølgelig at det gjorde den, ja. De kunne jo prøve, da, det var jo bare å bære den ut igjen, hvis det ikke gikk. Min kjære ser på meg:" Den er steintung, altså" Til slutt gikk de fortvilt til verks. Påsken måtte jo reddes. Etter at rekkverket ble revet ned, står sofaen der og troner på sin plass. Jeg sa jo at det gikk...... Den kommer aldri opp derfra igjen.

søndag 24. april 2011

Terrassebord

Denne plastduken kjøpte jeg på Stoff og Stil til 29,50 for m. Ikke så godt å se, men den er beige med hvite dotter. Kjempefin og billig. Krukka med stemor, tok jeg bare litt hønsenetting rundt og vips, så var den ferdig.



post signature

Terrasse













Hei igjen. Har ikke vært noen blogging på meg i påsken. Med det været vi har hatt, har vi vært ute hele dagen, puslet i hagen, vært på tur, grillet og rett og slett bare koset oss. Har også en sofahistorie som jeg skal fortelle om siden.
Fikk pyntet opp terrassen med litt blomster, men gjør ikke så veldig mye ut av det, for hus og terrasse skal males i sommer. Skulle egentlig male hus i fjor sommer, men fikk ikke gjort det mellom regnbygene. Om vel 2 uker skal dattera i huset konfirmeres, så det må nok bare vente til etterpå.


post signature

søndag 17. april 2011

Påskeegg




Disse eggene har jeg laget,( ikke lagt) i dag. He, he. Ble så inspirert på bloggene rundt om, og måtte selvfølgelig prøve meg på noen. Er ganske fornøyd, til å være de første. Kjempeartig å lage, så nu blir det vel storproduksjon.



Ha fortsatt ei super Påske, alle sammen. Kanskje får vi litt sol her også.

post signature

Påskepyntsamling

Her har jeg samlet litt av påskepynten som ungene har laget opp gjennom årene. Vet ikke om det blir noe eggmaling i år. De er ikke SÅ ivrige sånne sysler.

post signature

fredag 15. april 2011


Som dere vet, har jeg byttet litt om på skap. Dette er kommet inn på kjøkkenet igjen, etter at det var forvist til et annet rom. Har ennå ikke funnet ut hva jeg skal putte i det, men kjenner jeg meg rett, blir ikke det noe stort problem. He,he.



Ønsker dere alle flotte damer der ute, ei riktig God Påske.

onsdag 13. april 2011

Bad

Dette skapet satte jeg hønsenetting på for ei tid siden. Nå har det fått plass på badet. Tenkte å feste stoff på innsiden. Har ikke helt bestemt meg enda. Vi får se hva jeg finner på. Er bare fornøyd for at gikk akkurat inn mellom vasken og veggen. Så greit at man kan flytte møblene fra rom til rom, ikke sant? Da får man jo stadig forandring, noe jeg er helt avhengig av. He, he.


Hei, hei alle der ute. Først vil jeg ønske dere nye følgere velkommen. Kjempekoselig at dere har lyst å titte inn til meg igjen. Jeg har også fått mange koselige kommentarer. Tusen takk til dere.

Fransk tekst


Tok litt bilder i går, etter min lille omgjøring. Har lagt min elsk på disse små hvite kassene. Snart er de vel overalt i huset, med sine søte små franske ord. Dere får nok se noen her på bloggen, vil jeg tro.

tirsdag 12. april 2011

Nytt skap



Så ble det nytt skap i heimen. Fant fort ut at der jeg hadde planlagt det skulle stå, kunne det ikke stå. Dermed ble det prøvd på tre steder, før det endte opp i et hjørne. Måtte skjule et utrolig kaos av ledninger og duppeditter som kom frem i lyset da jeg flyttet på et bord.
Har dere samme ledningsproblem? De dukker jo opp allesteds fra. Vel, det var dagens problem. Det hele endte med omgjøring på resten av stua. Utrolig som det baller på seg.

søndag 10. april 2011

Roser

Håper dere har en finfin søndag. Tror lengselen etter sommer har tatt helt overhånd, for nå har jeg lagt inn bilder med blomster i nesten hvert innlegg. Ja, ja, dere får bare være overbærende med meg. Så koselig med nye følgere. Velkommen skal dere være. Klem fra meg.

Ps. Ekte roser denne gang.



fredag 8. april 2011

Gang

En liten justering i gangen.

Hylle

Så var det helg igjen, frihelg, herlig. Viser ei selvsnekret hylle i dag. Ellers har jeg og" sjefen" vært å tittet på skap og salongbord i dag. Ikke så lett å finne det rette, nei. Skal fortsette jakten i morgen, så far vi se om vi finner noe som passer. Ønsker en super helg til dere alle.

tirsdag 5. april 2011

Skyvedøren i stua kan brukes til så mangt. Ha en fin tirsdag, alle sammen.

Terrasseting

Venter på å komme ut på terrassen.
Har fått vasket vinduer i dag, og det var svært nødvendig, må jeg tilstå. Står ikke så høyt på prioriteringslista sånn vinterstid. Men nå, som det er gjort og huset er vasket, kan jeg kose meg med litt sommerstemning.