onsdag 29. juni 2011

Lampe før og etter

Her har jeg brukt spraylakk på ei lampe, som har vært forvist i kjelleren. Pyntet den med litt greiner og hyssing til slutt. Nå henger den på soverommet vårt og skinner i ren glede for å ha sluppet opp fra mørket.




Det var ikke enkelt å finne en plass jeg kunne henge den opp. Så den endte på ei grein i hagen og der kunne jeg bare spraye i vei. Klarte det akkurat før regnet sprutet igjen. Da var det bare å springe inn med lampa i ei hånd og sprayboksen i andre og finne en egnet plass for tørking. Naboene lurte nok på hvorfor jeg løp rundt huset med ei lampe.He, he.


Så må jeg takke for alle koselige ord hos meg.  Dere er herlige.

Klem
Bente

mandag 27. juni 2011

Hylle opp hylle ned

I dag er første feriedagen min. På søndag letter vi med kurs for Benidorm. Det skal bli fantastisk deilig. To uker med sol, strand, kos, god mat og drikke. Vi leier hus med venner,(medbragt kokk), da kan det vel ikke bli bedre.


Så har jeg gjort klar pakker til Mette og Mette. Dem skal jeg få sendt i morgen, så da blir det pakker i posten snart, jenter.


Har også lekt meg litt med nye maler i dag. Klarer ikke å la være å forandre på bloggen min heller, gitt. Forandring fryder alltid.

Ha en fin tirsdag

Klem

søndag 26. juni 2011





Dette er en stol fra min spede barndom. Ikke værst, for det begynner å bli noen år siden. Den fikk seg noen strøk med maling. Så var det frem med sandpapir. Pusset litt her og der. Resultatet ble ganske så bra.









Med noen roser som pynter opp




 Står den der med sine minner




Sånn så den ut før jeg gikk løs med maling.

lørdag 25. juni 2011

Brun hylle har flyttet inn









Denne trykkeriskuffa har jeg hatt i noen år, men den har ikke hatt så lang karriere på veggen. Nå skal den få henge oppe ei stund. Den ble ganske fin på veggen i den ellers så hvite stue. Det blir mye flytting på hyller. Opp og ned, hit og dit. Det blir jo litt huller etterhvert, men jeg ganske flink til å skjule mine spor.  Håper det er fler enn meg som har det sånn, ellers har jeg et hylleproblem.

Ha en herlig søndag, dere.  

onsdag 22. juni 2011

Hvit vogn






Denne  lille pyntevogna har  stått i kjelleren til jeg fant ut at den kunne vel få seg et strøk maling eller 3. Typisk meg, så glemte jeg å ta førbilde. Ja, ja en annen gang. Måtte putte litt blomster oppi, for det er jo sommer, tror jeg.  


Stor Klem Til Dere

søndag 19. juni 2011

Gammelt vindu og Lupiner







Dette gamle vinduet har bare stått i en krok i stua. Hvorfor jeg ikke har hengt det opp på veggen før, aner jeg ikke, men nå er det gjort. Strevde fælt for å få det opp, for det er virkelig tungt.  Kan absolutt ikke vente, hvis jeg har bestemt meg for noe. Da må det skje tvert, hjelp eller ikke hjelp. Har dere også det sånn?

Så må jeg ønske alle nye følgere velkommen hos meg. Koselig, koselig.

Ha en fantastisk ny uke, alle sammen.

Klem

Bente

Vinnere av Giwe away

Da er vinnerne på min Giwe away trukket av sønnen i huset. 1 premie gikk til Mette Fjellrosa.






2 premie gikk til Mette`s hus og hjem
Gratttis, jenter. Så snart jeg får adressene, blir det pakke i posten


lørdag 18. juni 2011

Sukkersøtt





Hei alle der ute. I morgen er det trekning på min Giveaway. Det blir spennende å se hvem som blir mine vinnere. Englebarna skal få trekke hver sin, sånn at vi er helt sikker på at det går rett for seg.


"Sjefen" har vært bortreist et par dager, så da skjedde det ting på interiørfronten. Pleier å gjøre det i hans fravær. Skal legge inn bilder i morgen. Nå er det sånn at han reiser igjen i morgen, og blir borte i fire dager. Mye kan skje på den tiden,he,he.

Ha en super lørdag.

Klem fra Bente  

mandag 13. juni 2011


I dag har vi hentet hjem dattera som har vært i Bergen, på besøk hos et søskenbarn. Turen fikk hun til konfirmasjonen av sin fadder, Hege. De har hatt en fantastisk tur, og det var slett ikke om å gjøre å reise hjem igjen. Bergen var byen, den tingen var klar. Jeg har ikke vært der, men etter bildene å dømme, må jeg være enig i at det er en flott by.  


Blondepynt






Her ser dere hva jeg har puslet med et par regnfulle, kvelder.  Et par isoporrammer, masse blonder og litt knapper, så var jeg i gang. Noe må man jo finne på, når regnet siler ned. Det gjør det forresten fremdeles, så utendørs aktiviteter har jeg lagt på hylla for ei stund.


Ha en Solfylt mandag alle sammen.

Klem

fredag 10. juni 2011

God helg







Er bare innom for å ønske dere flotte, ei herlig pinsehelg. Har egenlig ikke noe nytt å vise dere, så det ble bare et bilderas fra stua.

Klem

Bente

onsdag 8. juni 2011

Fuglebad eller blomsterbad





Endelig er varmen kommet hit. Jippi. Har gått å ventet på å få malt terasseveggene, noe som har vært helt umulig mellom regnbygene. Får liksom ikke til å gjøre så mye der ute, før alt er ferdig.


Ha en fantastisk kveld, alle sammen 

tirsdag 7. juni 2011