tirsdag 30. august 2016

Makeover på lysekrone


Hei alle sammen. 
Hva gjør man når man har lyst på litt forandring? Jo, da finner man frem kalkmaling og setter i gang. Denne gang ble det en av lysekronene som fikk seg en bli ny dag. Først fikk den et strøk med Annie Sloane French Linen, lot det tørke godt og så børstet jeg den forsiktig med AS Graphite. Må si jeg var spent på om dette skulle gå bra. Men resultatet ble kjempefint. 


Alt kan males med Annie Sloane kalkmaling






ETTER


FØR

Ha en strålend dag.

Klem


post signature

lørdag 20. august 2016

Skjermvegg

Hei igjen
Ny skjermvegg fra Iselin Vintage. Jeg bare elsker slike vegger som kan flyttes og settes opp på forskjellige måter. Den passet helt ypperlig som bakgrunn til ginen, 



Dere som har fulgt meg en stund, vet at dette er ei ganske ny gine som jeg har gitt en makeover





Helgens blomster





Ønsker dere ei superfin helg

Klem
post signature

tirsdag 9. august 2016

Tilbake til hvit


Hei igjen og god tirsdag til dere
Som dere ser, er dette bordet blitt hvitt igjen, haha. Skal ikke prøve meg på andre farger når det gjelder møbler. Kommer alltid tilbake til hvitt.


Her en dag jeg lette etter nettbutikker, kom jeg plutselig over nettbutikken Iselin Vintage, (link i oversikten på nettbutikker) som har utrolig mange  franske skatter. Ikke nok med det, hun holder til rett i nabolaget, med showroom. Jeg ordnet meg selvfølgelig en avtale og kom hjem med blandt annet denne nydelige frisen. Blir nok en fast gjest hos denne koselige damen. 


Denne fant jeg også hos Iselin Vintage



Deler fra en gammel rokk, som jeg fant under rydding i et gammelt hus.




Ønsker dere fine augustdager

Klem
post signature