mandag 25. april 2011

Kjellerstue

At denne sovesofaen overhodet står i kjellerstua nå, er mer eller mindre et under. Påsken her i huset startet med denne hvite Ektorp sofaen. Trappene her er ikke beregnet på lange, brede møbler, så sjefen målte og ristet på hodet. Jeg fikk høre at dette gikk ikke, både fra min kjære og min snekkerkyndige svigerfar. Jeg påstod selvfølgelig at det gjorde den, ja. De kunne jo prøve, da, det var jo bare å bære den ut igjen, hvis det ikke gikk. Min kjære ser på meg:" Den er steintung, altså" Til slutt gikk de fortvilt til verks. Påsken måtte jo reddes. Etter at rekkverket ble revet ned, står sofaen der og troner på sin plass. Jeg sa jo at det gikk...... Den kommer aldri opp derfra igjen.

11 kommentarer:

 1. Hehe - den kom nå NED der da ihvertfall!
  Fint ble det også ;)

  Nyt siste påskekvelden,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 2. Alt går, man må bare demontere litt først;) Minnet om den gangen vi skulle få på plass boblebadet i andre etasje... Husbonden og et par andre sterke karer svettet og ordnet noe voldsomt, og ja, her måtte også rekkverket av. Den ble rett og slett LØFTET frø første til andre og vippet opp i etasjen... flaks at ingen fikk karet i hodet.

  Ble veldig koselig i kjellerstuen din:)

  SvarSlett
 3. haha, ler godt jeg nå:))Ja, den får bli på sin plass der den står, fint ble det iallefall!:))

  Takk for kommentar hos meg, den blir nok som den er, den trommelen, men et godt tips du kom med!:)

  Klem janne:)

  SvarSlett
 4. Det er bra du står på kravene,Bente! :)
  Alt går, så lenge man vil det nok.
  hehe:)

  SvarSlett
 5. Hehe... Har faktisk vært igjennom akkurat det samme!
  Akkurat den Ektorp sovesoffaen står i kjellerstuen her også! ;O)
  Er spent på om vi får den med oss når vi setter igang med flyttingen snart?
  Ja, ja... Har vi ikke værre utfordringer her i livet, skal vi vel ikke klage... hihi
  Klem

  SvarSlett
 6. Ha ha, alt går hvis man bare vil det sterkt nok :) Hadde akkurat det samme problemet når vi skulle få vår ektorp opp smale loftstrapper. Demonterte den, og da gikk det greit. Men phuu.. litt av et styr. Den kommer ikke ned igjen med det første ;) Klem Merete

  SvarSlett
 7. Så fint det ble! Jeg kjenner meg godt igjen, vi bor i et hus med mange smale trapper og dører. Jeg elsker å ommøblere og fornye ofte, så med årene har det vært endel tunge tak og diskusjoner;) Det går som regel bra til slutt, klem:)

  SvarSlett
 8. Det ordner seg for snille piker ;)
  Det ble veldig fint, flott sofa:)
  Ha en fantastisk dag videre
  Klem Laila

  SvarSlett
 9. Hehe!! Ja, det gjelder å stå på sitt! Fint ble det iallfall. Du kan jo hogge den opp, og ta den opp i småbiter når du ikkje vil ha den lengre !!! Velkommen som følger hos meg. Koselig. Ha ei fin veke. Klem

  SvarSlett
 10. Hei og takk for kommentaren inne hos meg om navnet på det mystiske postkortet! Må prøve å finne dette ut en gang for alle. Så lekkert det ble med sofaen til slutt, verdt jobben! :-)

  SvarSlett
 11. Ja vi har også "bygget inn" en sofa en gang. Den kom ned i kjelleren før trappeløpet ble endret... Det var heldigvis bare en gammel sofa som skulle skiftes, så samboeren min tok slegga å knuste hele sofan!! Da var det iallfall ingen problem å få den opp!!

  SvarSlett