søndag 28. august 2011

Da var den ferdig

Da er gangen ferdig. Har funnet frem et lite BRUNT bord, kjøpt på en av våre to turer til India. Synes det passet godt inn. Har vært inne på tanken å male det også, men har klart å stå imot enn så lenge.Bildene ble litt mørke. Har problemer med fine bilder i lampelys.Roser ble selfølgelig kjøpt inn til helgenDet har blitt mye gang i det siste, men nå lover jeg å  komme med andre ting.Ønsker dere ei superfin uke.


Klem


Bente

6 kommentarer:

 1. Jeg koser meg inne i gangen din jeg;) Så synes det ikke har vært for mange innlegg om gangen:p Den ble kjempefin! For en liten kosekrok du har fått til! Og jeg synes bordet var flott i brunt jeg..trenger ikke maling den:)

  SvarSlett
 2. And I, dear Bente, love all your white painted wooden walls. It looks sooo fresh and friendly. Your corner is a wonderful eyecatcher!

  Hugs
  Tine

  SvarSlett
 3. Hej Bente.
  Hvor ser det flot ud - elsker hvide trævægge.
  Ha´en god mandag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett
 4. Lekkert! Synes det brune bordet er nydelig mot det hvite og jeg ville absolutt beholdt det som det er ;o) Ønsker deg en flott mandag! Klem

  SvarSlett
 5. Så flott gangen din har blitt:) Det brune bordet passet fint inn, så jeg hadde ikke malt det, fint med litt kontraster og gir "tyngde" i den lyse vakre gangen, god klem fra meg:)

  SvarSlett
 6. Gangen din er kjempefin! Syns det brune bordet var en flott kontrast til det hvite. :)
  Klem

  SvarSlett