torsdag 6. oktober 2011

Kommentarproblemer

Heisan, og god torsdag.

Nå er jeg ganske så frustrert. Har fått problemer med mine kommentarer. Når jeg legger inn kommentarer på noen blogger, forsvinner de i intet. Borte vekk. Er det noen som har samme problemet? Er det noe jeg kan gjøre? Fryktelig irriterende å skrive noen ord, så bare blir det borte. Håper virkelig det løser seg snart.

Så over til mine julestrømper. Noen lurer på om jeg har strikket dem selv, og om jeg selger noen. De er strikket, tovet og stæsjet av meg. Kan også selge noen, men det begrenser seg hvor mange jeg kan få ferdig, så det blir først til mølla. Prisen er 150,- for den store og 75,- for den lille.

Ha en strålende torsdag

Klem

Bente


22 kommentarer:

 1. Jeg vet ikke hva som kan være årsaken til kommentar problemer, det kan være mye tull med blogger systemet, men det ordner seg som regel etter et par dager. Hvis ikke så kan du prøve å oppdatere siden, når kommentaren forsvinner. Det funket hos meg den ene gangen:) Utrolig vakre bilder du viser..sukk! Du har det så vakkert! Ønsker deg en god torsdag. Klem Ellen.

  SvarSlett
 2. Hi Bente, This seems to be related to the browser you use. A friend of mine had the same problems. After she changed to Firefox the problem was solved. I use Firefox for quite a while and never had any difficulties.
  Hugs,
  Julia

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder!!
  Disse kommentarproblemene har vart noen dager nå....håper de snart får skikk på det!!

  Ha en fin fin dag :o)

  SvarSlett
 4. Difficult to read but I love your pictures!!!Love the picture in your banner where you have given your stairs numbers(quartre,cing,six)such an original idea!
  Greetings from a very rainy Holland!
  Anita

  SvarSlett
 5. Hei ツ
  Jeg har ikke hatt det problemet... *bank i bordet* Håper det ordner seg snart!

  Ha en fin dag!

  Klem Anette

  SvarSlett
 6. Har og hatt problemer med å kommentere på enkelte blogger, det bare forsvinne. Skikkelig irriterende altså.
  Men nå fant jeg ut at når jeg har skrevet kommentaren og skal velge profil, så går jeg inn på navn/nettadresse i stedet for google-konto, og da funka det hos meg i allefall :o)

  SvarSlett
 7. Jeg har også hatt det problemet! Og jeg fant en løsning, jippijei! Jeg har tidligere alltid valgt "forbli innlogget", men når jeg sluttet med det forsvant også problemene! Har du fortsatt problemer, velg "logg ut" og "logg inn" igjen, og pass på at det ikke er haket ut "forbli innlogget". Håper det løser seg:)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 8. Er så kjedelig når du har lagt den lange kommentaren og så blir den bare borte, det skjer meg innimellom..

  Lekre julestrømper!

  Koser meg med blogglesing fra senga med feber og bronkitt. Ikke vært mye bloggtid i det siste, så nå er det oppdatering :) Skal titte meg litt videre nedover her.

  Ha en kos kveld..

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 9. Hei!
  Kjedelig når det blir så mye bloggefeil
  Men det ordner seg vel :)
  Fantastisk fine kofferter!
  God torsdag!
  Klem Silje

  SvarSlett
 10. Har hatt samme problemet en stund nå..men det ser ut til at problemet ligger først og fremst ligger hos dem som har kommentarene rett nedenfor innlegget som du har..så jeg endret mitt til et eget vindu:) Ellers så synes jeg støtt og stadig det er problemer med blogger:/

  Håper jeg vinner julesokkene dine jeg:D Hvis ikke så får du kanskje en bestilling hos meg:)

  SvarSlett
 11. Jeg hadde samme problemet som deg. Skiftet til gogle chrom og da ble problemene løst. Jeg fikk ikke til og logge meg inn på bloggen min heller.
  Håper det ordner seg for deg.
  KLem

  SvarSlett
 12. Hei.
  Har nettopp hatt samme problem. Jeg har til og med prøvd flere ganger til samme blogg, men det blir bare borte. Men her om dagen var jeg inne igjen å skulle legge inn kommentar hadde jeg lagt inn 4 - 5 komentarer... Litt flaut da.
  Men har ingen anelse på hva som skjer. Håper det løser seg.
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett
 13. Hej Bente.
  Jeg har også haft problemer med at skrive kommentar på nogle blogge.
  Har du prøvet at skifte browsen?
  Jeg bruger både Google Chrome og Internet Explorer.
  Jeg syntes Google Chrome er den der er mindst problemer med.
  Ønsker dig en god fredag.
  Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlett
 14. Hi Bente,

  thank you so much for your lovely comment, I was very happy to get it! I love your beautiful pictures, so I can't wait to see more!

  Have a beautiful weekend!
  Birgit

  SvarSlett
 15. Uff..irriterende når ting ikke fungerer, har hatt disse problemene selv, men for øyeblikket fungerer alt som det skal hos meg. Jeg fikk tips den gang at jeg skulle fjerne "forbli pålogget" delen. Det hjalp hos meg!
  Jeg skulle ha sent deg en melding for lenge siden angående maling av peisen.. Jeg grunnet først peisen med vanlig heft, og malte deretter 3 strøk med hvit murmaling. Det er nå snart 6 år siden, og den ble frisket opp igjen i år da vi vasket og malet taket i stuen. Jeg støvsugde først peisen og gjorde den fri for støv, men vasket ikke med noe som helst før malingen. Er utrolig glad for resultatet!:))
  Ha en fin lørdag Bente!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 16. Hope your comment problem has been resolved! That has never happened to me, though Blogger can be very tempermental! Love your beautiful display!

  SvarSlett
 17. hei=) håper du har funnet ut av problemene, skikkelig irriterende når man plages med bloggen. Har hørt andre som har vært borti samme problemer men vet ikke hva som er årsaken eller løsningen dessverre;/ .. kjempe fint det vinduet ditt på bilde forresten;) og nydelige lilla farger på de blomstene. er de ekte?;) stor klem.

  SvarSlett
 18. like that old window!
  Lovely mixture of suitcases and flowers :o)

  cheerio
  Neike

  SvarSlett
 19. Heihei!

  Har slitt lenge med det samme problemet selv,
  men ikveld funker det for meg.. Etter et par-tre uker med tull. Skjønner ikke hva som skjer,jeg!

  Har du tid til å lage flere julestrømper?
  Vet ikke hvor mange bestillinger du evt har fått inn.. ;-)

  Ha en riktig gos natt!

  Klemmer

  SvarSlett
 20. Your pictures are wonderful Bente. I love the blue Hydrangea in the white vase.
  Hugs Alexandra

  SvarSlett
 21. Hei! Takk for pene ord, jeg skulle vært innom bloggen din for lengst, men har hatt sinnsykt mye å gjøre. Så flott kjøkkenbordet ditt ble!!! Jeg likte kjempegodt den grå fargen på topplaten og så dekorativt det ble med nummer på stolryggen. Likte også de knottene med urskiver, har aldri sett den varianten før. For en vakker datter du har, nydelige bilder...og bunaden var jo også utrolig pen. Ønsker deg en fin dag, klem fra Jorunn

  SvarSlett
 22. I have the same problems...I wish I could say something fixed it but nothing...it's a hit or miss. Love your pictures!
  XOXO
  Kristin

  SvarSlett